Nyhedsarkiv

1. oktober 2019.

PRESSE-MEDDELSE:

Ejerskifte i byggebranchen

B&V Kristensen, overtager murer- og tømrerfirmaet Finn G. Andreasen.

Tirsdag 1. oktober skifter byggefirmaet Finn G. Andreasen, Staby, ejer. – B&V Kristensen, Ringkøbing, overtager Staby-firmaet, som blev startet i 1986 og dermed har 33 år på bagen.

Ægteparret Else og Finn Groth Andreasen, der privat bor i Madum, har haft virksomheden alle 33 år. Da aktiviteten var på sit højeste, havde de 20 ansatte, men i de seneste år er antallet af medarbejdere skåret ned til 10. Staby-virksomheden er et alsidigt murer- og tømrerfirma, som har specialiseret sig i nybyggeri af sommerhuse og fritidshuse i ”gammel klitgård” stil, særligt i Vedersø, Søndervig og omegn – samt varetagelsen af entrepriser i forbindelse hermed. Man bygger ca. 12 huse om året, dels efter egne nøglefærdige modeller, eller efter kundernes individuelle ønsker. Derudover udføres alle opgaver inden for murer- og tømrerfaget, samt til- og ombygninger af fritidshuse.

B&V Kristensen, vil videreføre byggefirmaet i Staby som en selvstændig, enhed med Stig Kristensen og Mogens Kirkgaard som daglig leder. Finne G. Andreasen vil stadig være at finde i firmaet, dog med mere fokus på slag. Sommerhusbyggeriet er en niche som B&V Kristensen ikke tidligere har haft som fokusområde, så overtagelsen er Murer- og Tømrerfirmaet Finn G. Andreasen, passer godt ind i konceptet.​e mere

Marts 2015

​April 2013

Finn har været i "Tæk" med en artikel om stråtækte sommerhuse:

Sognefogedvej 1A • 6990 Ulfborg • Tlf.: 9749 2266 • Mob: 3097 7653 • E-mail: finn@finngandreasen.dk