• Dansk Byggeri logo
  • Houzz logo

Fritidshuse i Søndervig, Vedersø og omegn

Fritidshus model 120

Fritidshus model 120 T

Fritidshus model 120 med spids gavl

Fritidshus model 112 T

Fritidshus model 110

Fritidshus model 103

Fritidshus model 95

Fritidshus model 90

Fritidshus model 83

Fritidshus model 70

Nyt solidt velfungerende og dejligt sommerhus eller fritidshus

25 års erfaring og mere end 20 nybyggerier om året – skal du have bygget et solidt, velfungerende og ikke mindst et dejligt fritidshus eller sommerhus, kan vi hjælp dig. Vi bygger både små og store fritidshuse og sommerhuse med en kvalitetsbevidst tilgang.

​Foruden nybyggeri af fritidshus eller sommerhuse tager os af alle opgaver inden for tømrer- og murerfaget – blandt andet udskiftning af døre og vinduer.​

Specielle løsninger

​Ofte opstår gode ideer i planlægningen sammen med kunden. Det er der kommet en række gode byggerier ud af. Læs mere her

​​Finn G Andreasen er selvfølgelig medlem af Byg Garanti-fonden.

Kreativitet med afsæt i dine ønsker om dit fritidshus eller sommerhus

Måske har du en klar forestilling om, hvordan dit fritidshus eller sommerhus skal se ud. Men er du i tvivl om materialer el. lignende, bidrager vi gerne med kreativ inspiration og gode råd - med udgangspunkt i dine behov og byggeriets omgivelser.

​Kvalitet og fleksibilitet i hele processen

Fælles for vores projekter er en kvalitetsbevidst og fleksibel tilgang, der sætter dig som kunde i højsædet. Det betyder, at overholdelse af aftaler – hvad enten det gælder pris, kvalitet eller tid – er en selvfølge for os. Vi holder med andre ord, hvad vi lover.

Kontakt os og hør nærmere om et nyt fritidshus eller sommerhus

​Har du spørgsmål til et nyt fritidshus eller sommerhus, eller er du klar til at fortælle om dit projekt, så er du meget velkommen til at kontakte os på 97 49 22 66 og få et uforpligtende tilbud. Vi er lokalt forankret og har blandt andet bygget mange sommerhus i  Søndervig, Vedersø og omegn.